De Nederlandse Hubertusdagen vinden dit jaar helaas geen doorgang

De hoofdreden hiervoor ise het wegvallen van een aantal grote sponsoren. Daarnaast blijkt het door verscherpte wet- en regelgeving moeilijk om grote wapenmerken op tijd op te lijnen. Hierom heeft de organisatie niet het gevoel een evenement te kunnen organiseren dat de editie van vorig jaar kan evenaren. Derhalve is besloten de Hubertusdagen van dit jaar geen doorgang te laten vinden en de energie te steken in de opzet van het evenement in 2015.

 

Graag willen wij onze excuses aanbieden voor enig ongemak dat u hiervan ondervindt en bedanken wij u voor uw begrip.

 

Schietwedstrijden

Tijdens de Nederlandse Hubertusdagen stonden twee grote kleiduiven schietwedstrijden op de kalender: de Hubertus Cup en de Prins Bernhard Beker. De Prins Bernhard Beker zal plaatsvinden op zondag 12 oktober. Er zal over 125 duiven geschoten worden via het Compak systeem.

 

Vanzelfsprekend wordt het parcours gebouwd door Frank Hasekamp.

 

Inschrijfgeld

Euro 65,00 voor leden van SV Flevo

Euro 75,00 voor niet leden van SV flevo.

 

Side Events

Tijdens de Prins Bernhard Beker worden er verschillende side events georganiseerd, waaronder de NK hoge toren. Voor deze side events geldt een inschrijftarief van € 10,- per persoon en zijn er leuke prijzen te winnen. U kunt zo vaak deelnemen als u wilt, dus… oefening baart kunst!