hemkerenbekking

 

Bijna 20 jaar houden wij ons bezig met outdoorkleding,(wandel-) schoenen, rubberlaarzen, verrekijkers, telescopen en accessoires voor “buitenmensen”, jagers en liefhebbers van jachthonden, wandelaars, natuurfotografen en alle andere mensen die gewoon graag in de natuur verblijven.

Hemker & Bekking BV is een winkelbedrijf met een herkenbaar eigen stijl, ons assortiment bestaat uit bekende en gerenommeerde merken, waarbij wij ons als doel stellen om ieder jaar een collectie samen te stellen wat past bij een ieder ongeacht leeftijd of gebruik.

Service en kwaliteit staan hoog bij ons en onze leveranciers in het vaandel, waarbij de gemoedelijke sfeer in onze winkels heel belangrijk is voor ons. Koffie of thee staat sowieso klaar voor een ieder.

Door ons grote assortiment is het mogelijk om de diverse merken met elkaar te vergelijken en zelfs met elkaar te combineren.
Ons vakkundig personeel helpt u graag bij uw keuze. Mocht u echter geen tijd hebben om één van onze drie winkels in Twello, Beek en Donk en Steenwijk te bezoeken, dan is onze webwinkel 24 uur per dag geopend.

“Wij zien u graag in één van onze winkels”

De Directie 

 

Kijk op http://www.hemker-bekking.nl/filialen voor een overzicht van alle Hemker & Bekking winkels.